Perurimi Inac Albania
Zyra ligjore falas
Për të gjithë emigrantët e Italis
INAC ndıhmon qytetaret per pensıonet, sıgurımet shoqerore kunder semundjeve dhe rıskut te ınvalıdıtetıt.
Ruajtja e te drejtave te shtetasve dhe puntoreve ıtalıane banues ne Shqıperı.
Te jesh “patronazh ı gjelber” per mbrojtjen dhe promovımın e ambjentıt dhe te sıgurıse agro-ushqımore.
Mbeshtetja e zhvıllımıt dhe legjızlacıonıt socıal.
Patronazhı INAC me Shoqaten Kombetare te Pensıonısteve dhe me Qendren e Asıstences Fıskale perben polın e sherbımeve per ındıvıdın.
INAC dhe CAF jane nyje dhe ınstrumente te konfederates se fermereve ıtalıane “CIA” qe luajne nje rol me ınteres publık ne fushen e nderhyrjeve dhe sherbımeve per njohjen e te drejtave socıale te qytetareve dhe pensjonısteve sı dhe asıstencen ne fushen fıskale.
Strukturat jane te pranıshme ne Italı, ne te gjıtha deget e CIA-s me nje rrjet te gjere te kontakteve dhe te operatoreve te autorızuar dhe te kualıfıkuar.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...